Østensen Eftf. AS

Uansett hva du trenger er vi sikker på at vi kan hjelpe!

Legg igjen kontaktinfo så ringer vi deg tilbake.

Trenger du Blikkenslager?

Trenger du Blikkenslager

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

Østensen eftf. AS har siden 1918 hjulpet Bergens befolkning med blikkenslager arbeider, alt av takarbeider, innkledning av skorsteiner, taksjekker, fasader og ventilasjon.

Om du trenger en blikkenslager, så har vi lang og allsidig erfaring i faget. Vi har flere Mesterbrev i kobber og blikkenslager faget, - og de fleste av våre dyktige fagfolk har fagbrev. Vårt kontor og verksted er etablert på ca. 1000 kvm i Kjøkkelvik, Bergen Vest. Med fagfolk som er bosatt i hele Stor Bergen, har vi kort reise- og responstid til de fleste kunder og oppdrag. Vi har lang erfaring innen tradisjonell blikkenslager arbeid. Vi utfører alt fra de minste tak reparasjoner til de største blikkenslager oppdrag innen fasader, platetekkinger og beslags arbeid. Vi utfører befaringer og utarbeider tilstandsrapport.

Fasade av metall plater,
Ytterkledning og værhud

Fasade av metall plater, Ytterkledning og værhud

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud på fasade.

Kledning av en fasade med metall plater vil gi fasaden et eksklusivt og varig utseende. Man kan kombinere flere forskjellige farger og utførelser slik at en fasade får liv. Slik kan man også skape et samspill med omgivelsene til bygget. Fasade paneler kan leveres i flere forskjellige utførelser og kan lakkeres i nesten alle tenkelige farger i tillegg til standard farger fra våre leverandører.

Material valget til fasade varierer ofte etter bygningstype og hvilket uttrykk man ønsker. De fleste benytter lakkerte aluminiumsplater til sin fasade. Disse er som oftest lakkert i standardfarger fra leverandøren, men det benyttes også spesial farger som kan pulver lakkeres i ønsket farge. Naturlig ubehandlete fasade plater som kobber, zink og blank aluminium kan skape et røft og naturlig uttrykk til din fasade - da patina på platen skapes av lokale værforhold. En fasade av kobber passer spesielt godt sammen med steinfasader.

Trenger taket ditt en oppgradering?
østensen eftf as – din taktekker i bergen.

taktekker i bergen

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

Østensen eftf. AS er en av Bergens største aktører innen rehabilitering og omtekking av de aller fleste typer tak. Vi legger flere tusen kvadratmeter med tak i året og har lang erfaring som taktekker i Bergen.

Takets konstruksjon, værforhold, helningsgrad (bratt, skrått eller flatt?), tilpassing/hensyn til boligområde/nabolag er alle forhold som er med på å avgjøre hvilket tak dere skal velge.
Vi er med deg som rådgiver i hele prosessen fra planlegging til ferdig lagt tak. Her er noen av områdene vi som taktekker jobber med:

Vedlikehold, service og tilstandsrapport

Vedlikehold, service og tilstandsrapport

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud på service arbeider.

Vi utfører over hundre store og små service oppdrag i løpet av året. Dette har gitt oss en unik kompetanse og innsikt i hvor lekkasjer oppstår på tak og fasader, og hvilke muligheter man har til å utbedre skaden. Vi utarbeider tilstands rapporter med eventuelle tiltak i prioritert rekkefølge, slik at viktig service kan utføres først og arbeider med lavere prioritet kan utføres på et senere tidspunkt. Dette gjør at det er større muligheter for å planlegge service tiltakene, gjerne i forbindelse med andre planlagte utbedringer på eiendommen.