Østensen Eftf. AS

Boligventilasjon

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.

ENERGIEFFEKTIV BOLIGVENTILASJON

Ta kontakt på 55 501870 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud på boligventilasjon.

Østensen Eftf AS har lang og bred erfaring fra boligventilasjon. Vi leverer og monterer ventilasjons systemer for alle typer boliger.

Vi prosjekterer, leverer og monterer boligventilasjon tilpasset Deres ønsker og myndighetenes krav.

Vi har søkelys på å finne den rette boligventilasjon løsningen for deg som kunde og kan derfor levere alle typer anlegg og systemer.

Vi har mange samarbeidspartnere innenfor andre fag, slik at vi kan levere komplette løsninger for deg med byggmester, rørlegger, elektriker og ventilasjon i en pakke. Slik får vi til en bedre koordinering og et bedre samspill mellom fagene, noe som vil gi deg som kunde en bedre oppfølging og bedre kontroll.

Østensen har lang erfaring med boligventilasjon til alle typer boliger, samt smarte løsninger som gjør din bolig mer praktisk i det daglige.

Ta kontakt på post@oestensen.no eller tlf. 55 50 18 70 for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud på boligventilasjon.

Lange tradisjoner og god kapasitet

Vi er en bedrift med røtter helt tilbake til 1918. Vårt kontor og verksted er etablert på 1000 kvm. i Kjøkkelvik, Bergen Vest. Herfra har vi kort responstid til hele StorBergen. Med 35 ansatte som er bosatt fra Frekhaug i Nord til Os i sør – og 16 servicebiler, har vi kort reise- og responstid ifb. med oppdrag innen boligventilasjon. Vi har flere Mesterbrev i kobber og blikkenslagerfaget – og de fleste av våre blikkenslagere har svennebrev og/eller lang erfaring i faget.

Østensen eftf. AS har lang erfaring med takarbeider.

Våre fagfolk behersker skifertekking, tekking med takstein, tekking med belegg, beslagsarbeider og generelle service oppgaver. Samtidig tar vi med oss lærlinger på de oppdrag som er best egnet til intern opplæring. Som blikkenslager, behersker man hele faget. Selv om vi er organisert i 3 hovedfelter (Utvendig, ventilasjon og verksted/produksjon), så har vi god fleksibilitet mellom avdelingene for å kunne løse de konkrete utfordringene i forbindelse med f. eks. boligventilasjon.

Vi samarbeider daglig med andre fag, for best mulig sluttresultat for kunden.

Gjennom deltakelse på en rekke store og små prosjekter, byggeplasser og service avtaler – har våre fagfolk lang og god erfaring i å samarbeid med andre fag, det være seg tømrer, maler, murer, elektriker, VVS, sprinkler osv. Dette kommer også godt med når vi skal hjelpe våre kunder med boligventilasjon.

Gode systemer og rutiner for å sikre kvalitet og effektivitet i våre prosjekter.

Vi følger Norsk Standard, legge-/monteringsanvisning fra våre leverandører og NBI blader i Byggforsk serien. Vi har utviklet egne kvalitetsplaner med tilhørende sjekklister som brukes aktivt på våre oppdrag. Vi kan dermed dokumentere at vårt arbeid er utført på en fagmessig måte. Alle Baser er utstyrt med nettbrett og mobile løsninger. Dermed får våre kunder en fortløpende registrering av påløpte timer og materiell til våre ordrer – f. eks. et oppdrag innen boligventilasjon. Vi er Godkjent for ansvarsrett iht. Plan og bygningsloven.

 

Ordnede Arbeidsforhold

Østensen eftf. AS er medlem av VBL og NHO. Våre ansatte er organisert i LO, med tariffavtale. Vi har jevnlige møter med de tillitsvalgte og ivaretar et godt arbeidsmiljø gjennom sosiale arrangementer som fagkvelder, sommerfest, julebord og andre sammenkomster.

Østensen eftf. AS har Sentral godkjenning.

Vi har også god erfaring med å holde kontakt med offentlige myndigheter med tanke på søknader, tillatelser osv. Her jobber vi også tett med andre firma om vi evt. har behov for ytterligere kompetanse f.eks. med en utfordring innen boligventilasjon. Bedriften har alle nødvendige sertifikater og godkjenninger for å kunne gjennomføre våre oppdrag. Dokumentasjon på dette kan fremlegges på oppfordring.

HMS system

Østensen eftf. AS bruker Kvalitetskontroll AS sitt kvalitetssystem for å ivareta kravene til internkontroll i vår virksomhet. Dette gjelder da både HMS arbeid, personalhåndtering og kvalitetssikring. Den enkelte medarbeider har da enten digital tilgang (rutiner, sjekklister, stoffkartotek) – eller har sin egen HMS- perm med stoffkartotek.

Kvalitetssikring av arbeid.

Vi benytter kvalitetssystemet «Kvalitetskontroll», hvor vi har utviklet egne sjekklister for ulike typer oppgaver. Her dokumenteres pågående og ferdigstilte arbeider, – slik at vår prosjektleder og kunde/oppdragsgiver til enhver tid har tilgang til status, kvalitet og fremdrift for eksempel i forbindelse med et prosjekt innen boligventilasjon.

Vi er medlem i BERGENS KOBBER- OG BLIKKENSLAGERLAUG

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.