Østensen Eftf. AS

Blikkenslager

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.

Trenger du Blikkenslager i Bergen og omegn?

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

Østensen eftf. AS har siden 1918 hjulpet Bergens befolkning med blikkenslager arbeider, alt av takarbeider, innkledning av skorsteiner, taksjekker, fasader og ventilasjon.

Om du trenger en blikkenslager, så har vi lang og allsidig erfaring i faget. Vi har flere Mesterbrev i kobber og blikkenslager faget, – og de fleste av våre dyktige fagfolk har fagbrev. Vårt kontor og verksted er etablert på ca. 1000 kvm i Kjøkkelvik, Bergen Vest. Med fagfolk som er bosatt i hele Stor Bergen, har vi kort reise- og responstid til de fleste kunder og oppdrag. Vi har lang erfaring innen tradisjonell blikkenslager arbeid. Vi utfører alt fra de minste tak reparasjoner til de største oppdrag innen fasader, platetekkinger og beslags arbeid. Vi utfører befaringer og utarbeider tilstandsrapport.

Lekkasjer og tak reparasjoner

En dyktig blikkenslager har god erfaring i å finne ut hvor lekkasjer oppstår, hvilke tiltak som må til for å stanse lekkasjen, og hvordan man best kan utbedre skaden. Vi blir også ofte tilkalt for å montere på plass nedblåste takstein eller skifte ut takstein som er ødelagt. Har du en ødelagt takrenne, eller har takrennen feil eller mangler? Er nedløpet tett? Må takrennen rengjøres? Vår blikkenslager kan hjelpe med det meste. Vi hjelper til med skorsteinsbeslag, takhetter, Veluxvinduer, taksikring, snøfangere og alle typer beslag.

Fasader

Båndtekking, skivetekking og fasade kassetter kan gi de fleste fasader et eksklusivt uttrykk og løsninger med god værbestandighet. Her kan en blikkenslager skape ulike uttrykk ved hjelp av materialer som kobber, zink, aluminium og stålplater. Vi kan da enten tilvirke og tilpasse det kunden ønsker på vårt blikkenslager verksted – eller vi kan levere og montere standard fasadeplater fra ledende produsenter. Hvilket material som blir valgt, vil gjerne avhenge av bygningstype og hvilket uttrykk man ønsker. De fleste lakkerte fasader utføres i aluminium med standard farger fra leverandør – og her har man etter hvert fått mye spennende å velge i. Man kan også bestille spesial farger, hvor aluminiumsplatene blir pulverlakkert, men dette blir gjerne litt mer kostbart.

Beslag

Østensen Eftf. AS tilvirker og monterer alle typer beslag. En blikkenslager kan ta mål og finne løsninger på de fleste utfordringer. Dette kan være til enkle oppdrag som vindusbeslag, terrasse kassetter og dørkebeslag osv. – til mer krevende oppgaver som pipebeslag, takhetter, skottrenner, sløyser og mønebeslag.
Vi hjelper til med alt fra ett enkelt vinkelbeslag til en vegg – til avanserte blikkenslager spesialiteter som firkant takrenner i kobber og Zink – eller beslag til kupler, spir, ornamenter og luftelyrer.

Velux takvinduer

Med et eller flere takvinduer fra Velux, kan du få større glede av loftsrommet. Du vil få bedre lysforhold, muligheter for lufting og kanskje bedre utsikt? Enten dere ønsker bedre lufting av et tørkeloft, skal lage en trivelig loftstue, hjemmekontor med utsikt, lyse opp et trapperom eller annet? Som blikkenslager kan vi hjelpe deg med alt fra ide til ferdig resultat.

Befaringer

Ønsker du besøk av en blikkenslager? Da kan vi komme på en uforpliktende befaring. Her vil vi kunne se nærmere på hva dere ønsker at vi skal hjelpe dere med. Enten det gjelder å se på en lekkasje, foreslå utbedringer eller vurdere om et tak trenger en omtekking. Vi tar mål, gjør notater og tar bilder av oppdraget. Tilbake på kontoret, vil vi utarbeide forslag til løsninger og gode tilbud på disse tiltakene.

Tilstandsrapport

En moderne blikkenslager benytter moderne og digitale hjelpemidler til å dokumentere våre oppdrag. Dette kan være alt fra en enkel e-post med beskrivende tekst og gode bilder – til skreddersydde sjekklister til dokumentasjon av større prosjekter. En av våre mest populære tilstandsrapporter er en taksjekk – som fungerer som en «EU-kontroll» av ditt tak. Her sjekker og kontrollerer vi takstein, mønestein, undertak (lekter, feder, papp), plattlodd og skorsteiner, takhetter, beslag, takrenner og nedløp. Her vil vår utførende blikkenslager kommentere hvert av sjekkpunktene som også blir dokumentert med relevante bilder til hvert tema. Til slutt vil vår blikkenslager skrive et notat om hvilke tiltak vi anbefaler utført. Etter gjennomgang og dialog med kunden, kan vi fremlegge et godt tilbud på de tiltak som kunden ønsker utført.

Vi er medlem i BERGENS KOBBER- OG BLIKKENSLAGERLAUG

BILDEGALLERI

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.