Østensen Eftf. AS

Fasade

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.

FASADE AV METALL PLATER
YTTERKLEDNING OG VÆRHUD.

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

Kledning av en fasade med metall plater vil gi fasaden et eksklusivt og varig utseende. Man kan kombinere flere forskjellige farger og utførelser slik at en fasade får liv. Slik kan man også skape et samspill med omgivelsene til bygget. Fasade paneler kan leveres i flere forskjellige utførelser og kan lakkeres i nesten alle tenkelige farger i tillegg til standard farger fra våre leverandører.

Material valget til fasade varierer ofte etter bygningstype og hvilket uttrykk man ønsker. De fleste benytter lakkerte aluminiumsplater til sin fasade. Disse er som oftest lakkert i standardfarger fra leverandøren, men det benyttes også spesial farger som kan pulver lakkeres i ønsket farge. Naturlig ubehandlete fasade plater som kobber, zink og blank aluminium kan skape et røft og naturlig uttrykk til din fasade – da patina på platen skapes av lokale værforhold. En fasade av kobber passer spesielt godt sammen med steinfasader.

De mest vanlige utførelsene er fasade kassetter, skivetekking og båndtekket fasade. Dette er produkter som lages på vårt verksted og som kan spesial tilpasses din fasade. Videre selger og monterer vi alle standard fasade plater fra Plannja og Corus.

Vi har dyktige samarbeidspartnere innenfor andre fag: Byggmester, murer, maler, rørlegger, elektriker osv. I tillegg har vi egen avdeling for ventilasjon som kan hjelpe til med alt fra enkel boligventilasjon til større bygg. Slik kan vi levere komplette løsninger, med en bedre koordinering og et bedre samspill mellom fagene, noe som vil gi deg som kunde en bedre oppfølging og bedre kontroll.

Lange tradisjoner og god kapasitet

Vi er en bedrift med røtter helt tilbake til 1918. Vårt kontor og verksted er etablert på 1000 kvm. i Kjøkkelvik, Bergen Vest. Herfra har vi kort responstid til hele StorBergen. Med 35 ansatte som er bosatt fra Frekhaug i Nord til Os i sør – og med våre 16 servicebiler, har vi kort reise- og responstid ifb. med våre kunders oppdrag. Vi har flere Mesterbrev i kobber og blikkenslagerfaget – og de fleste av våre blikkenslagere har svennebrev og/eller lang erfaring i faget.

Østensen eftf. AS har lang erfaring med takarbeider.

Våre fagfolk behersker skifertekking, tekking med takstein, tekking med belegg, beslagsarbeider og generelle service oppgaver. Samtidig tar vi med oss lærlinger på de oppdrag som er best egnet til intern opplæring. Som blikkenslager, behersker man hele faget. Selv om vi er organisert i 3 hovedfelter (Utvendig, ventilasjon og verksted/produksjon), så har vi god fleksibilitet mellom avdelingene for å kunne løse de konkrete oppdragene.

Gode systemer og rutiner for å sikre kvalitet og effektivitet i våre prosjekter.

Vi følger Norsk Standard, legge-/monteringsanvisning fra våre leverandører og NBI blader i Byggforsk serien. Vi har utviklet egne kvalitetsplaner med tilhørende sjekklister som brukes aktivt på våre oppdrag. Vi kan dermed dokumentere at vårt arbeid er utført på en fagmessig måte. Alle Baser er utstyrt med nettbrett og mobile løsninger. Dermed får våre kunder en fortløpende registrering av påløpte timer og materiell til våre ordrer. Vi er Godkjent for ansvarsrett iht. Plan og bygningsloven.

Østensen eftf. AS har Sentral godkjenning.

Vi har også god erfaring med å holde kontakt med offentlige myndigheter med tanke på søknader, tillatelser osv. Her jobber vi også tett med andre firma om vi evt. har behov for ytterligere kompetanse. Bedriften har alle nødvendige sertifikater og godkjenninger for å gjennomføre våre oppdrag.

HMS system

Østensen eftf. AS bruker Kvalitetskontroll AS sitt kvalitetssystem for å ivareta kravene til internkontroll i vår virksomhet. Dette gjelder da både HMS arbeid, personalhåndtering og kvalitetssikring. Den enkelte medarbeider har da enten digital tilgang (rutiner, sjekklister, stoffkartotek) – eller har sin HMS- perm med stoffkartotek.

Kvalitetssikring av arbeid.

Vi benytter kvalitetssystemet «Kvalitetskontroll», hvor vi har utviklet egne sjekklister for ulike typer oppgaver. Her dokumenteres pågående og ferdigstilte arbeider, – slik at vår prosjektleder og kunde/oppdragsgiver til enhver tid har tilgang til status, kvalitet og fremdrift.

Vi er medlem i BERGENS KOBBER- OG BLIKKENSLAGERLAUG

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.