Oestensen

Fasade

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.

YTTERKLEDNING OG VÆRHUD AV METALL PLATER

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

Kledning av fasader med metall plater gir fasaden et eksklusivt og varig utseende. Man kan kombinere flere forskjellige farger og utførelser slik at fasaden får liv, og det kan skapes et samspill med omgivelsene til bygget. Fasade paneler kan leveres i flere forskjellige utførelser og kan lakkeres i nesten alle tenkelige farger i tillegg til standard farger fra våre leverandører.


Material valget varierer ofte etter hvilken bygningstype og uttrykk som ønskes. De fleste lakkerte fasader utføres i aluminium som er lakkert i standardfarger fra leverandør, men det benyttes også spesial farger som pulverlakkeres i ønsket farge. Naturlig ubehandlete plater som kobber, zink og blank aluminium skaper et røft og naturlig uttrykk da patina på platen skapes av lokale værforhold. Kobber passer spesielt godt sammen med steinfasader.

Den mest vanlige utførelsen er fasade kassetter, skivetekking og båndtekket fasade. Dette er produkter som lages på vårt verksted og spesial tilpasses fasaden. Videre selger og monterer vi alle standard fasadeplater fra Planja og Corrus.

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.