Østensen Eftf. AS

Velux takvindu fra Østensen Eft. AS

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

Med Velux takvindu kan du få større glede av loftsrommet.

Du vil få bedre lysforhold, muligheter for lufting og kanskje bedre utsikt? Østensen Eftf. AS har lang erfaring med Velux takvinduer – og hjelper deg med alt du trenger- fra ide til ferdig loftsrom. Enten dere skal skifte ut et eldre takvindu med et nytt og mer moderne Velux takvindu – eller dere ønsker å få installert ett eller flere Velux takvinduer i et tak som ikke har dette i fra før av? Vi kan hjelpe dere med alt i fra søknadsprosessen med kommunen – til ferdig monterte Velux produkter.

Velux har takvinduer for alle typer bygg og de fleste funksjoner.

Dersom dere trenger å benytte et Velux takvindu som rømningsvei, kan vi kan montere topphengslete Velux vinduer. Om vinduet er stort nok, kan man også benytte et midthengslet Velux vindu til dette. En annen løsning kan også være en Håndverkerutgang, hvor Velux vinduet kan åpnes til siden.

Behov for mer lys? Velux takvindu gjør jobben.         

En Velux lystunnel kan hjelpe til med å slippe inn mer dagslys i bygget. Ved hjelp av faste eller fleksible, lysreflekterende rør kan man lede dagslys inn i nær sagt hver krok av huset. Dersom dere ikke får inn nok dagslys fra byggets fasade vinduer, kan man få mer lys inn i hjemmet ved å montere Velux vinduer for flate tak. Disse har et moderne og attraktivt design.

Velux takvindu tradisjonelt eller åpne opp det hele – til en elegant balkong.

Velux Cabrio takaltan
Dette er en moderne og fleksibel løsning, hvor Velux Cabrio takaltan blir forvandlet fra takvindu til balkong på et øyeblikk. Her får du både mer plass, dagslys og frisk luft. Løsningen består av et topphengslet takvindu og en underdel som folder seg ut til en elegant balkong. Dere kan da både benytte øvre del av Velux Cabrio som et tradisjonelt takvindu – eller åpne opp det hele – til en elegant balkong.

Gardiner, screens og rulleskodder
Velux rulleskodder eller Velux screens kan gi varmebeskyttelse – og innvendige gardiner fra Velux kan hjelpe med lysdemping, mørklegging og insektnett. Her er det mange muligheter, både når det gjelder design og funksjon.

Lange tradisjoner også med installasjon av Velux takvindu og god kapasitet

Vi er en bedrift med røtter helt tilbake til 1918. Vårt kontor og verksted er etablert på 1000 kvm. i Kjøkkelvik, Bergen Vest. Herfra har vi kort responstid til hele StorBergen. Med 35 ansatte som er bosatt fra Frekhaug i Nord til Os i sør – og 16 servicebiler, har vi kort reise- og responstid ifb. med våre kunders oppdrag. Vi har flere Mesterbrev i kobber og blikkenslagerfaget – og de fleste av våre blikkenslagere har svennebrev og/eller lang erfaring i faget.

Østensen eftf. AS har lang erfaring med velux takvindu og takarbeider.

Våre fagfolk behersker skifertekking, tekking med takstein, tekking med belegg, beslagsarbeider og generelle service oppgaver. Samtidig tar vi med oss lærlinger på de oppdrag som er best egnet til intern opplæring. Som blikkenslager, behersker man hele faget. Selv om vi er organisert i 3 hovedfelter (Utvendig, ventilasjon og verksted/produksjon), så har vi god fleksibilitet mellom avdelingene for å kunne løse de konkrete oppdragene.

Vi samarbeider daglig med andre fag, for best mulig sluttresultat for kunden.

Gjennom deltakelse på en rekke store og små prosjekter, byggeplasser og service avtaler – har våre fagfolk lang og god erfaring i å samarbeid med andre fag, det være seg tømrer, maler, murer, elektriker, VVS, sprinkler osv.

Gode systemer og rutiner for å sikre kvalitet og effektivitet i våre prosjekter der vi også benytter Velux takvindu.

Vi følger Norsk Standard, legge-/monteringsanvisning fra våre leverandører og NBI blader i Byggforsk serien. Vi har utviklet egne kvalitetsplaner med tilhørende sjekklister som brukes aktivt på våre oppdrag. Vi kan dermed dokumentere at vårt arbeid er utført på en fagmessig måte. Alle Baser er utstyrt med nettbrett og mobile løsninger. Dermed får våre kunder en fortløpende registrering av påløpte timer og materiell til våre ordrer. Vi er Godkjent for ansvarsrett iht. Plan og bygningsloven.

Østensen eftf. AS har Sentral godkjenning.

Vi har også god erfaring med å holde kontakt med offentlige myndigheter med tanke på søknader, tillatelser osv. Her jobber vi også tett med andre firma om vi evt. har behov for ytterligere kompetanse. Bedriften har alle nødvendige sertifikater og godkjenninger for å gjennomføre våre oppdrag.

Vi er medlem i BERGENS KOBBER- OG BLIKKENSLAGERLAUG

BILDEGALLERI

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.