Østensen Eftf. AS

Østensen pipekledning – kle pipen for all slags vær

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.

Ta kontakt på 55 50 18 70 eller på post@oestensen.no for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

På tide med en pipekledning for å beskytte din pipe mot vær og vind?

Vi lager kledning etter nøyaktige mål, tilpasset akkurat din skorstein. De fleste velger en kledning utført i rimelige løsninger med plastbelagte stålplater eller aluminiumsplater i standard farger. Dersom dere ønsker en mer eksklusiv skorsteinskledning, kan denne også utføres i mer eksklusive metaller som zink eller kobber. Som kronen på verket til din pipekledning kan du velge en ny pipetopp med bue eller kulevindvifte.

Dersom du helst vil slippe å klatre på taket for å slemme skorsteinen hver gang huset skal males, så vil en  skorsteinskledning være en god og tilnærmet vedlikeholdsfri løsning.

Vi anbefaler at våre kunder også skifter til en ny pipetopp når de først skal investere i en pipekledning. Om du tenker at en skorsteinskledning er omtrent som en skoeske, så er det et godt valg å samtidig skifte til et nytt lokk (pipetopp). Da får du en komplett, tett og helhetlig pipekledning.

Dersom du velger en kulevindvifte til din pipekledning, så velger du samtidig en mekanisk vifte som skaper god gjennomstrømming og sørger for god utlufting av fuktighet fra skorsteinen. Samtidig vil du også få god trekk når dere skal bruke ildstedet.

Velger du en buet pipetopp til din skorsteinskledning, så vil denne fungere mer som en paraply eller «sydvest». Denne består av et lokk, med hull til røykløpet og oppkanter, i tillegg vil selve buen beskytte over dette.

Lange tradisjoner og god kapasitet med pipekledning.

Vi er en bedrift med røtter helt tilbake til 1918. Vårt kontor og verksted er etablert på 1000 kvm. i Kjøkkelvik, Bergen Vest. Herfra har vi kort responstid til hele StorBergen. Med 35 ansatte som er bosatt fra Frekhaug i Nord til Os i sør – og 16 servicebiler, har vi kort reise- og responstid ifb. med våre kunders oppdrag. Vi har flere Mesterbrev i kobber og blikkenslagerfaget – og de fleste av våre blikkenslagere har fagbrev og/eller lang erfaring i faget.

Østensen eftf. AS har lang erfaring med takarbeider innen skorsteinskledning.

Våre fagfolk behersker skifertekking, tekking med takstein, tekking med belegg, beslagsarbeider og generelle service oppgaver. Samtidig tar vi med oss lærlinger på de oppdrag som er best egnet til intern opplæring. Som blikkenslager, behersker man hele faget. Selv om vi er organisert i 3 hovedfelter (Utvendig, ventilasjon og verksted/produksjon), så har vi god fleksibilitet mellom avdelingene for å kunne løse de konkrete oppdragene.

Vi samarbeider daglig med andre fag, for best mulig sluttresultat for kunden innen pipekledning.

Gjennom deltakelse på en rekke store og små prosjekter, byggeplasser og service avtaler – har våre fagfolk lang og god erfaring i å samarbeid med andre fag, det være seg tømrer, maler, murer, elektriker, VVS, sprinkler osv.

Ordnede Arbeidsforhold

Østensen eftf. AS er medlem av VBL og NHO. Våre ansatte er organisert i LO, med tariffavtale. Vi har jevnlige møter med de tillitsvalgte og ivaretar et godt arbeidsmiljø gjennom sosiale arrangementer som fagkvelder, sommerfest, julebord og andre sammenkomster.

Østensen eftf. AS har Sentral godkjenning som gjør at vi gode på pipekledning.

Vi har også god erfaring med å holde kontakt med offentlige myndigheter med tanke på søknader, tillatelser osv. Her jobber vi også tett med andre firma om vi evt. har behov for ytterligere kompetanse. Bedriften har alle nødvendige sertifikater og godkjenninger for å gjennomføre våre oppdrag. Dokumentasjon på dette kan fremlegges på oppfordring.

HMS system

Østensen eftf. AS bruker Kvalitetskontroll AS sitt kvalitetssystem for å ivareta kravene til internkontroll i vår virksomhet. Dette gjelder da både HMS arbeid, personalhåndtering og kvalitetssikring. Den enkelte medarbeider har da enten digital tilgang (rutiner, sjekklister, stoffkartotek) – eller har sin egen HMS- perm med stoffkartotek.

Kvalitetssikring av arbeid innen skorsteinskledning.

Vi benytter kvalitetssystemet «Kvalitetskontroll», hvor vi har utviklet egne sjekklister for ulike typer oppgaver. Her dokumenteres pågående og ferdigstilte arbeider, – slik at vår prosjektleder og kunde/oppdragsgiver til enhver tid har tilgang til status, kvalitet og fremdrift.

Vi er medlem i BERGENS KOBBER- OG BLIKKENSLAGERLAUG

Ta kontakt:

Spør oss om løsninger og pristilbud.
Vi tar kontakt omgående.