Pipehatt

Tradisjonell Bergensk røykhatt, produseres nå etter nye metoder, og med overflatebehandling av epoxy pulverlakk. Røykhatten stopper effektivt vann i å trenge ned gjennom røykrøret på skorsteinen. Løser ofte problemer med røyk nedslag i skorsteinen og gir god trekk i ovnen eller peisen


Værkulen fungerer også meget godt til naturlig ventilasjon da rotasjonen skaper gjennomstrømming av luft og virker som en vifte drevet av vindkraft.


Skorsteinskledning beskytter pipen mot vær og vind og gjør at man slipper å slemme eller pusse skorsteinen for å holde den vann tett. Vi lager Skorsteinskledning på mål tilpasset akkurat din skorstein. Vanligvis benyttes plastbelagte stålplater i standard farger, men vi kan også lage dette i andre metaller som zink i forskjellige patinaer eller kobber.


Pipetopp med buet tak over røykrør. En av de mest brukte løsningene for å hindre vann å trenge inn i røyk røret Og sammen med en helkledning av pipen i metall får man en tett og god løsning som tåler vestlands klimaet godt.