Turer og sosialt

For tiden er vi ca 35 ansatte; en fin blanding av lærlinger, nyutdannete svenner og en fast gjeng med dyktige, stabile og trofaste ansatte.

For å bli bedre kjent og ta vare på hverandre i den travle hverdagen, satser både firmaet Østensen eftf. AS og de ansattes klubb på en rekke sosiale aktiviteter. Vi trener fotball, spiller bowling og shuffleboard m.m. Sommerens store grillfest og det årlige julebordet er også populære høydepunkter.

Vi arrangerer også utenlandsturer for alle ansatte

DUBLIN 2010

24 Sep 2010

DUBLIN 2010

Vi hadde lenge drømt om å reise til Dublin og i år fikk vi dette til. Vi reiste tidlig fredag, mellomlandet og spiste frokost på Kastrup og landet i Dublin om formiddagen. Der møtte en norsk guide oss og vi hadde en sightseeing tur i Dublin og områdene rundt. Vi avsluttet med lunsj og omvisning på Guinness. Dette var veldig populært. Hotellet vårt lå sentralt til i hovedgaten. Fredags kveld hadde vi en flott middag på restaurant Ely nede ved elven. På veien hjem var vi en gjeng som datt inn på en ekte slitt irsk pub, her ble vi ønsket velkommen av de irske stamgjestene og hadde en artig aften med allsang og dans.

Lørdags kveld ble høydepunktet for oss alle. Vi ble hentet og kjørt opp til Irlands høyest liggende pub, Johnny Fox Pub. Dette var en gammel gård, som var omgjort til restaurant. Her ble vi servert deilige lammeskanker og underholdningen var irsk sang og riverdance. En uforglemmelig kveld for alle som var med. Ganske tidlig neste morgen ble vi hentet og reiste hjem via Oslo.