Turer og sosialt

For tiden er vi ca 35 ansatte; en fin blanding av lærlinger, nyutdannete svenner og en fast gjeng med dyktige, stabile og trofaste ansatte.

For å bli bedre kjent og ta vare på hverandre i den travle hverdagen, satser både firmaet Østensen eftf. AS og de ansattes klubb på en rekke sosiale aktiviteter. Vi trener fotball, spiller bowling og shuffleboard m.m. Sommerens store grillfest og det årlige julebordet er også populære høydepunkter.

Vi arrangerer også utenlandsturer for alle ansatte

KØBENHAVN 2009

25 Sep 2009

KØBENHAVN 2009

Denne helgen i september tok vi en rask tur til København. Som alltid på denne årstiden, var vi heldige med været. Vi bodde på gamle Phoenix hotel, helt nede ved havnen og bare noen minutters gange til Nyhavn. Fredagskvelden hadde vi et deilig måltid på Nyhavn Færgekro med tilhørende drikke som ble anbefalt av flotte unge servitører.

Lørdag formiddag hadde vi omvisning på Brew Pub med lunsj etterpå. Dagen ellers tilbrakte vi i små grupper, noen tok en tur i Tivoli, mens andre reiste en båttur rundt havnen. Shopping ble det også god tid til. Vi fikk oppleve dansk design og mange flotte butikker

Middagen om kvelden ble anbefalt av hotellet og dette ble et riktig gourmet måltid. For de som var tidlig oppe søndag morgen, var det muligheter for en formiddagstur i stille gater og langs sjøen, før vi reiste hjem igjen om ettermiddagen.