Turer og sosialt

For tiden er vi ca 35 ansatte; en fin blanding av lærlinger, nyutdannete svenner og en fast gjeng med dyktige, stabile og trofaste ansatte.

For å bli bedre kjent og ta vare på hverandre i den travle hverdagen, satser både firmaet Østensen eftf. AS og de ansattes klubb på en rekke sosiale aktiviteter. Vi trener fotball, spiller bowling og shuffleboard m.m. Sommerens store grillfest og det årlige julebordet er også populære høydepunkter.

Vi arrangerer også utenlandsturer for alle ansatte

Praha 18.09.15 – 21.09.15

3 May 2016

Praha 18.09.15 – 21.09.15

Det var meningen at turen skulle gått til Sopot, men pga fly kanselering booket vi om til Praha.

Vi ankom Praha fredag ettermiddag der vi ble tatt i mot av guiden vår Martina og vi fikk en fin guidet tur inn til hotell IBIS Old Town som lå sentralt til.  Vi spaserte til restaurant U Pinkasu rett ved Vaclavplassen hvor vi spiste typisk tsjekkisk mat.

Neste dag hadde vi en flott byvandring gjennom gamle byen, nye byen og over Karlsbroen, med egen guide i strålende solskinn.  Mange av bygningene ble spesielt interessante for våre ansatte som arbeider med tak og fasader. Her er det snakk om detaljer. Byvandringen ble avsluttet med en kort omvisning på bryggeriet Novomestsky pivovar med ølsmaking og lunch. Dagens høydepunkt for mange ble middagen på Hard Rock Cafè som er veldig populær.

Søndag gikk vi i grupper rundt i sentrum, noen på shopping, noen på segway og noen koste seg i solen på mange av de flotte uterestaurantene rundt klokketårnet.

Dagen ble avsluttet med en flott båttur på elven Vltava (Moldau) med middagsbuffé om bord. Her hadde vi et flott skue over alle de fine bygningene som Praha er spesielt kjent for.

En sliten fornøyd gjeng satt kursen hjemover - kjekt å bli bedre kjent utenom jobben. Nok en vellykket tur for Østensen!