Om oss

Østensen eftf. AS ble etablert i februar 2002, med røtter helt tilbake til 1918.

Eierne, har alle mesterbrev i kobber og blikkenslagerfaget og innehar en solid erfaring i faget. Vi har i tillegg til dette 3 ansatte med mesterbrev i kobber og blikkenslagerfaget, og to av disse har også fullført KEM utdannelsen med godt resultat.

Østensen eftf. AS ligger sentralt plassert i Kjøkkelvik i Bergen vest, kun 10 minutters kjøring fra Bergen Sentrum, her disponerer vi ca. 1000 m² nye tidsmessige verksteds- og kontorlokaler.

Vi har 20 servicebiler som opererer rundt i hele Hordaland.

Verkstedet er utstyrt med det siste nye i maskiner for platebearbeiding, blant annet disponerer vi 4 stk. CNC styrte knekkemaskiner, en CNC styrt Plasma skjærer og et nytt coilkutteanlegg med muligheter for kanalproduksjon.

Bedriften er blant annet tilknyttet Bergen Kobber og Blikkenslagerlaug og Blikkenslagermestrenes opplæringskontor og er godkjent for ansvarsrett ihht. Plan og bygningsloven.

Vi er godkjent som opplæringsbedrift av Yrkesopplæringsnemnda i Hordaland, og har til enhver tid lærlinger ansatt. Vi ønsker hele tiden å holde det faglige kompetansenivået i bedriften på et høyt plan, og i den anledning benytter vi oss i stor grad av de faglige kursene som til enhver tid er tilgjengelig.

For tiden er vi nærmere 40 ansatte, herav er der 6 lærlinger. Vi er en bedrift med lav gjennomsnittsalder og vi legger stor vekt på trivsel, i den forbindelse bruker vi et betydelig beløp i året på sosiale tiltak.